Seksi tarinat mies ja nainen yhdynnässä

seksi tarinat mies ja nainen yhdynnässä

  Minun on vähän siirryttävä, Nimara sanoo ja sipaisee hiuksiaan. Nelinkontin viltille siitä, mies jatkaa tuhmaa roolipeliämme. Ei se silti sillä tavalla mene, että asiakkaita on aamusta iltaan vartin välein, Nimara naurahtaa. Uskon, että pettämiseni on pelastanut avioliittomme, koska olisin tuntenut itseni niin huonoksi, epäonnistuneeksi ja epävarmaksi, jos en olisi näiden naisten kanssa harrastanut ärimmäisen intohimoista seksiä. Hän saa palkaksi esim. Tunti rintaleikkiä saa minut todella sille tuulelle, ja rakastan mukavuuden ja tuhmuuden yhdistelmä. D asettautuu taakseni, käyttä kaksi sormea sisälläni, tsiisus miten hyvältä se tuntuu Tunnen lupaavan erektion pyllynpuoliskoani vasten. Nytkin ehdotuksia tulee, mutta joudun kohteliaasti passaamaan, vaikka tiedän jo siinä hetkessä, että kokemus olisi sellainen, jota en todennäköisesti tule ikinä vaimoni kanssa kokemaan.   Kun asiakas lähtee, se jä siihen.

Hänellä oli paperinohuet seinät, joten harrastimme lähes änetöntä seksiä, se sai kaiken tuntumaan hätäisemmältä ja kuumalta.". Mielestäni seksityö pitäisi ottaa työnä töitten joukossa. Lupa heltiä, konttaan viltille ja kännän miehelle pyllyni. Hänelle nainen oli vain äiti. Katie, 24, joskus kihlattuni ja minä laitamme herätyskellon soimaan kuudelta aamulla, kaksi tuntia ennen kuin meidän täytyy herätä. Suosikkiseksiäni on joko erittäin kovaäninen tai hyvin hiljainen seksi. Hän sai minut elämän 27 vuoden jälkeen. Hänen mukaansa on parempi, etteivät vanhemmat ja muutkaan läheiset tiedä asiasta. Sen kuuleminen samalla, kun se tapahtuu, on hyvin kuumaa.

Mies on järjestänyt järvenrantamökin kokonaiseksi viikoksi vain meille kahdelle. Ja niin sitten hyväuskoinen puoliso elä toisenlaisen ihmisen kanssa kuin mitä haluaisi. Leuto tuuli sivelee selkäni, pakaroitani, niskahiuksiani. Seksinmyyjä sanoo huolehtivansa tarkasti itsestän, eikä hänellä ole ollut sukupuolitauteja. Suuseksiä, jos tekee jotain mitä vaimo haluaa?   Minä en ole mikän ruoskan kanssa heiluva domina. D nostaa kätensä ylös laiturin kaiteille ja nojaa pätän taakse nautinnosta.

Kun asetan sormeni kevyesti klitorikseni kummallekin puolelle, pelkästän se tuntuu mielettömän ihanalta. Halut isommat kuin nuorena, seksielämän vireyteen vaikuttaa monen lukijan mielestä se, että jaksaa pitä terveydestän ja hyvinvoinnistaan huolta. Haluaisin nuolaista pois suolaisen hien pitkällä lipaisulla. Sen takia siihen kolmanteen kertaan sen aina jätänkin. Välillä kieli viipyy pyllyn ympärillä ja saa sen sykähtelemän. Lopulta olen täynnä ihanaa jäykkä kullia, ja olen pökertyä mielihyvästä. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Ally, 23, joskus, kun tulen kotiin töistä, pyydän miesystäväni riisumaan minut, mikä on koodi sille, että haluan seksiä. Kyllä se niin on, että älkä hyvät ihmiset alkako suhteeseen, jos ei himot kohtaa.

D liikkuu sisälläni välillä hitaasti ja syvälle, välillä rajusti nussien.  Seksi ei ole loppunut kummankaan lapsen jälkeen kuin siksi aikaa, että oli turvallista synnytyksen jälkeen sitä harrastaa. Ari, 33, kun katsomme televisiota miesystäväni kanssa, laitan hänen kätensä paitani sisälle ja annan hänen kosketella nännejäni. Nautin täysillä siitä, että saan olla näennäisesti miehen seksiorja ja käskyläinen. Erän kerran miesystäväni ja minä olimme yötä ystäväni asunnossa. Heti oot tällä alasti, kun päsemme mökille, aurinko on puskenut esiin pilvien takaa. Sopiva ilmoituspaikka löytyi ajan kanssa. Ollaan oltu tunti mökillä, ja sä makaat jo tällä alasti kiimaisena narttuna, D moittii.

Sitten pitä siirtyä vanhainkotiin saalistamaan pappoja, Nimara vitsailee. Näen juoksulenkiltä palanneen D:n istumassa laiturilla ja hien valuvan miehen rintakehältä vatsalle. Nimimerkki paljastaa suhteensa varattuun mieheen. Vanhimmat asiakkaat ovat hänen arvionsa mukaan noin 90-vuotiaita. En kyllä muutenkaan yli kolmea kertaa haluaisi tavata juuri sen takia, kun se on kyllä jo jonkin asteen suhde, ja silloin kokisin pettäväni vaimoani rumasti. Fiksumpaa olisi kyllä nostaa kytkintä suhteesta.

Puoli tuntia hänen kanssaan maksaa 150 euroa ja tunti vastaavasti 300 euroa. No ei todellakaan ole ihme, jos ukko hakee muualta sitä mitä kotona ei saa. Nauramme rivouksillemme ja ahmimme hyvä fiilistä. Naisen seksuaalisuus on huipussaan 3040-vuoden iässä, miehillä parikymppisinäml. Jen, 24, rakastan hyvin hidasta seksiä lusikka-asennossa silloin, kun olemme molemmat melkein unessa. Suuni aukeaa, pieni voihkaisu karkaa ilmoille.

Kuin nuoripari, lapset ovat muuttaneet pois kotoa ja nyt me sekstailemme kuin nuoripari. Nyt on huomattavasti estottomampi ja kokeilunhaluisempi kuin nuorena. Sä on pilvinen, mutta lämmin. Käytän naisia vain seksiin. Huomasin, että vaimoni haluttomuus ei ole minun vikani, ja sain itseluottamusta ja en enä tuntenut oloani masentuneeksi. Terapiassa on käyty, mutta se ei johtanut mihinkän toimenpiteisiin: Terapeutti oli kuulemma värässä ja minun pitä vaan ymmärtä. Mutta se jatkuva tuska ja hirveä torjutuksi tulemisen tunne ajoi minut koittamaan toista naista kerran. D pitä ronskilla otteella kiinni lantiostani, panee rytmikkästi jämäkin työnnöin ja huokailee nautinnosta. Hetken mielijohteesta riisun vielä eteisessä hameen alta kirkkaan violetit pikkuhousuni ja viskaan ne työkorkkareideni pälle.

Pidimme pikkutaukoja välissä, mutta oli uskomatonta saada lupa keskittyä niin kauan aikaa omaan nautintooni. Aubrey, 35, tekstaamme miesystäväni kanssa seuraavana aamuna toisillemme joitakin edellisen illan suosikkihetkiämme. Haalean sininen iltataivas sumenee hetkeksi silmissäni, kun pilluni ja koko lantioni räjähtä orgasmiin. Nimara painottaa, ettei koskaan tinkaa hinnoista. Voi olla jopa päinvastoin. Nimimerkki uskollinen sanoo näin: Aina kun luen pettäjien tarinoita, lähes suututtaa.

Uusinta on hyvin kiihottava ja se auttaa selvittämän, mistä todella pidämme. Juttelun aikana varsinainen syy käy joskus ilmi.   Kun menee käymän marketissa ja katselee miesasiakkaita, niin ihan samanlaisia käy minun luonani. Elämä näkyy itsevarman oloisen naisen kasvoilla. En ole samaa naista kierrättänyt, koska se on ärimmäisen törkeä. Nimara ilmaisee kuukausitulojensa olevan sisäpiiritietoa ja on niihin tyytyväinen. Sain yhteensä neljä orgasmia! Rachel, 30, laitamme josksu pornoa pyörimän taustalle, kun harrastamme seksiä. Riippuu asiakkaasta, onko se iso raha. Kihelmöivä lämpö leviä klitoriksen ympärille. seksi tarinat mies ja nainen yhdynnässä

Seksi tarinat mies ja nainen yhdynnässä - Seksologi: jos

Aikaa kuluu jutteluun ja kahvitteluun. Eri vuosisatoina on ollut erilaisia parisuhteita, samoin eri kulttuureissa on erilaisia parisuhteita. Hän ei tosin usko niiden kohoavankaan työn myötä. Alavatsassani muljahtaa, kun mietin D:n tuoksua, huulia niskassani, reisiä omia reisiäni vasten, käsiä tiukasti pakaroillani. Mies kurkottaa ajomatkan aikana kätensä tarkastaakseen bikinirajojeni sokeroinnin. Hänellä ei ollut kontakteja muihin seksityöläisiin eikä ole pahemmin vieläkän. Nimara vakuuttaa, ettei jä miettimän asiakkaiden asioita maksetun ajan jälkeen.

Seksi tarinat mies ja nainen yhdynnässä - 15 kuumaa kikkaa

Seksi oli tulista ja opin kehon pisteistä uusia tunteita. Asiakkaista iso ryhmä on yrittäjiä. Ja saat tulla, D lukee ajatukseni. Siirrän huovan penkin eteen, polvistun huovan pälle, kostutan ihanasti seisovan munan kunnolla syljellä ja liuutan sen syvälle nieluuni. Eivät he suoraan sano minulle, että vaimoni ei anna, tulin sen takia. UskollisestiAina vastasi tähän kommenttiin omien kokemustensa kautta: Parisuhteessa voi olla paljon positiivista yhdessäoloa, lapsia ja elämä noin yleensä.  Minun seksielämäni oli huipussaan, kun viisikymppisenä tapasin itseäni melkein 12 vuotta nuoremman miehen, jolla oli kalusto ja testosteronit kohdillaan.

Seksi tarinat mies ja nainen yhdynnässä - Ilona Suoraa puhetta seksistä

Orgasmit olivat jotain mitä ei voi muiden kanssa kokea. Parisuhde ja perhe tuovat merkityksellisyyttä ja jatkumoa en vaihtaisi näitä pois. Nälkä kurnii ja kylmä bissekin maistuisi. Kiertueella hän tapaa asiakkaita hotelleissa tai muissa rauhallisissa paikoissa. Jamie, 31, rakastan olla pällä ja painaa miesystäväni kädet hänen pänsä ylle. Nimara sanoo, että hänellä on ollut varsin vähän negatiivisia kokemuksia työnsä aikana.

Eli siivoaa, tapetoi jne? Nimara muutti työnsä takia paikkakunnalle, josta ei tuntenut entuudestaan ketän. Olen menestynyt ja sympaattinen supliikkimies jolla on jalat maassa.   Minua voisi ehkä kutsua liukuhihnaksi. Seksityön aloittaminen ei ollut hetken pähänpisto, koska nainen oli puntaroinut asiaa eri kanteilta noin vuoden muiden töiden ohella.

Ikäntyneemmät harrastavat seksiä ehkä vähemmän kuin nuoremmat, mutta se ei tarkoita automaattisesti sitä, että tyytyväisyys laskisi, kerroimme jutussammeml. Nykyisin parisuhde tarkoittaa samaa kuin kaverisuhde. Riisun mekkoni, ei tänne kukaan näe. Auton tavaravuorta voisi luulla viiden hengen perheen kuukauden reissukamoiksi. Nimara sanoo, ettei hänen elämässän tapahtunut mitän sellaista, miksi olisi lopulta tehnyt pätöksen. Harmillista on se, että omaikäisiä sinkkumiehiä ei löydy leikkiin mukaan.

Lopulta Nimara havahtuu ja kysyy kellonaikaa. Yksi tykätyimmistä kommenteista oli nimimerkin, en ymmärrä. Kolmen tunnin pästä se on loma ja morjens! Haluaisin, että se nuolisi ja nussisi mua saman tien siinä salaattien ja kesäkurpitsojen seassa. Juttu julkaistiin alun perin lauantain Karjalaisessa. Tarinat voit käydä lukemassa tältäml. Rakastan pitkiä, puolijulkisia suutelusessioita. Mutta onneksi jaksavista nuoremmista miehistä saa vielä seuraa, kirjoittaa 54-vuotias sinkkunainen. Se on lahja elämältä, ja hän on aviomieheni, kertoo nimimerkki.

Tuttu kukko kiekuu naapurissa itseän tainnoksiin. Yrittäjäperheen kasvatti kertoo eläneensä suhteellisen säntillistä lapsuutta, eikä kylillä ollut lupa hillua myöhän. Vilkuilen kelloa, siivoan viimeisiä sähköposteja, järjestelen papereja geometrisiin pinoihin. Kellahdan vatsalleni ja ojennan käteni laiturin reunan yli. Alkujännityksen lisäksi homma ei tuntunut oikein miltän. On kuumaa tietä, että seksiä on tulossa heti, kun astut ovesta.

Puhelin pirisee sinnikkästi taustalla, mutta naisen puhe ei siihen katkea. Asumme yhdessä, joten meillä on kokonainen olohuone suutelemista varten, mutta se, että antautuu intohimolleen naapuruston baarin loosissa, tuntuu siltä, että olisimme vasta alkaneet seurustella.  Olen 50 energinen ja hoikka nainen, ja seksihalut isommat kuin nuorena, joten mukava tällä kommenteista huomata, että meitä on muitakin. Seksityö on hänen ainoa tapansa tienata rahaa tällä hetkellä. Ilta-Sanomat kertoi kahden pettäjän tarinat, jotka julkaistiin alun perin tuoreessa teoksessa. Kehuvathan miehet ummet ja lammet, mutta sitä ei kuitenkaan kannata ottaa liian tosissaan. Varmasti irtoaisi yhtä sun toista vapailla markkinoilla. Se olisi sitten sen suhteen loppu.   Vanhemmat eivät tulisi ikinä hyväksymän tätä, joten meille tulisi varmaan täydellinen välirikko. Välillä on todella huono omatunto vaimon takia.

Sileä on, mies toteaa ja tutkii pehmeästi häpyhuuliani ja klitoristani irrottamatta katsettaan tiestä. Harrastamme seksiä ja nukahdamme aamutorkuille. Tänä kesänä Nimara on kiertänyt eri puolilla Suomea, koska halusi vaihtaa välillä maisemaa. Havahdun, kun mies silittä pyllyäni. Kumpiakaan en nyt tarvitse. Seksi ja parisuhde erikseen, mole näki ennen seksin ja parisuhteen erillisinä asioina. Jenna, 28, jätän mielelläni vaatteet ylleni niin pitkäksi aikaa kuin mahdollista. Parisuhde samoin kuin avioliitto on vain maan kulttuurin asettama normi, joka murtuu onneksi pikkuhiljaa. Mainos (Teksti jatkuu alla mainos pättyy. Vartti on minimi, mitä on asiakkaiden välillä.

Vaihdan pälle kevyen trikoomekon, järjestän ostoksia jäkaappiin, mies hakee puita saunaan ja puhdistaa grilliä. Mies alkaa nuolla mua pitkin lipaisuin pyllyreiästäni klitorikseen asti. Jos minua petettäisiin, haluaisin kuulla siitä mahdollisimman pian kenen vain kertomana. On seksikästä olla ohjaksissa. Joskus viikonloppuisin useamman kerran päivässä. Rantasaunan piipusta nousee jo hyvä savuvana.

Mies kohottaa ratin takana kulmiaan ja pyörittelee pätän. Olen tekevinäni töitä, mutta hajamielinen näpertelyni ei tuota työnantajalleni enä senttiäkän. Se käskee mut pitkittäin selälleni penkille ja asettautuu itse polvilleen penkin pätyyn. Nimara sanoo täyttävänsä 32 vuotta ja aikovansa jatkaa työtä niin kauan kun kauppa käy. Jos jonakin päivänä työnteko ei huvita, nainen sulkee puhelimensa. En anna minkänlaisten muiden tunteiden kuin ärimmäisen himon tulla esille. He eivät anna kumppaninsa valita, haluaako kumppani elä pettäjän kanssa, vaan salaavat syrjähypyt.

Tapa, jolla hän veti kankaan sivuun, sai sen hieromaan klitoristani, mikä tuntui todella upealta. Hyvä on sitten, jos se saa sut hiljenemän. Käsi kulkee takareideltä pakarani yli, puristaa kevyesti ja tutkii sen muotoja. Kuumentunut tilanne vaatii viilentävän jätskin. Tällä reissulla saan laueta vasta, kun D on antanut siihen luvan.

Luonto, vesi, sauna, seksi, uni, ruoka, mun lempiviini. Marian ja Laurin (nimet muutettu) pettämiskertomukset herättivät keskustelua lukijoissa. Joillekuille Nimara on laittanut jopa ruokaa. Huohotan ja voihkin laiturilla niin kiimoissani, että meteli takuuvarmasti kantautuu järvenselkä pitkin vastarannalle. Se ei ole kiireistä, mutta tuntuu ärettömän kiihkeältä, koska yritämme olla niin lähellä toisiamme kuin mahdollista. Saanko jo tulla Oo kiltti, pane mua uikutan anelevasti.

Jos haluan kertoa hänelle, että haluan rajumpaa seksiä, alan yleensä näykkiä häntä hellästi kaulasta. Heidän mielipiteensä tästä asiasta on sama kuin varmaan 99 prosentilla suomalaisista. Lisäksi vaimo ei käytä seksiä edes valuuttana kuten esimerkin Laurilla.   Totta kai minua jännitti ihan älyttömästi, mutta mies sattui olemaan oikein mukava herrasmies. Se tuntuu alkukantaiselta, kuin hän tarvitsisi minua juuri nyt. Havaitsin, että istun pankin pällä ja halusin pankinjohtajaksi. Ennen minäkin pidin selviönä, ensimmäisen avioliiton aikaan, että vaimo erikseen ja panoseura erikseen. Ellen, 27 2:51, en koskaan uskonut pitäväni tuhmista puheista, mutta miesystäväni selostaa, mitä tapahtuu mihin hän laittaa kätensä, miltä rintani näyttä.

Jotenkin en enä pysty assosioimaan vaimoani ja seksikkyyttä samaan ajatukseen. Minä petän vain siitä syystä, että vaimoni ei halua mitän seksuaalisuuteen viittaavaa. Hyvä elämäneliksiiriä, suosittelen muillekin halunsa säilyttäneille! Ei ole käynyt mielessäkän pettä, ei koskaan. Kahlaamme uimaan, vesi huuhtelee ja viilentä tahmaista ihoa.   Kun alkaa hintoja tiputella, joutuu kohta itse maksamaan. Kun kuntoilee, käy punttisalilla, ei juo, ei tupakoi, ei stressejä, niin elämä ihanaa. Ennen vanhaan ihmiset olivat moniavioisia, ja ihmiset tekivät lapsia monen eri kumppanin kanssa, kunnes kirkko puuttui peliin asettamalla avioliitoille/parisuhteille uuden normin, mikä onneksi on häivyttymässä pois. Rakastan häntä, mutta koska hän ei halua mitän seksuaaliseen viittaavaakaan, niin jotenkin en enä halua häntä seksuaalisesti itsekän.

Lukijan kommentit

Kirjoita Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *